Skype med Nikki !

Spread the love

Idag har jag suttit och skypat med självaste Nikki ;), syrrans katt för er som inte hängt med.
Han är dessutom försäkrad nu 🙂
Vilket försäkringsbolag har ni till era katter? 

Ni har väll inte missat Kattfamiljens annonssida?

11 tankar om “Skype med Nikki !

 1. Emelie

  Här är alla tre försäkrade i Agria 🙂 Tog ett tag innan jag bestämde mig för vilket bolag jag ville teckna i, men eftersom Agrias försäkringssumma inte minskas när katterna blivit äldre, så valde jag dom. Fick ett kanonpris dessutom i o m rabatterna dom har 🙂 Jätte nöjd!

 2. Johanna

  Min katt, Muffins, är försäkrad i Agria och det var tur då han under sommaren först blev sjuk och några veckor senare biten av en annan katt. Inga problem med ersättning från Agria.

 3. MICAELA

  Mina är försäkrade genom agria. Nu när Silva blev sjuk så har de hjälpt till enormt! Utan försäkring vet jag inte hur vi skulle klara oss.

  Fick höra av en kompis att hennes kompis katt blev sjuk, samma som Silva – urinsten, och klarade inte av att betala så hon var tvungen att avliva katten 🙁

  Det kostar väldigt när ens djur blir sjuka. Ungefär totalsumma för Silva landande kring 10 000:- och jag stod själv för ca 2500:-.

  Försäkra pälsklingarna! Var rädda om familjemedlemmarna <3

  Valle är också försäkrad via agria 🙂 det är tryggt att veta ifall något händer att man har någonstans att vända sej och att man har råd med behandling.

  Känns så fel att tänka ekonomiskt när det kommer till djur, men som sagt – endel är tvugna att avlivas för att matte/husse inte har råd.

  Bra söt den lilla missen Nikki Sixx 😀

  Kraaaaam sötis och ha en finfin helg!

  1. heidi Inläggets författare

   Usch fy vad hemskt att behöva avliva för man inte har råd.
   En försäkring räddar verkligen liv. Va skönt att Silva var försäkrad och ni fick den hjälp ni behövde.

   Han är supersöt Nikki <3

   Kram och detsamma finis <3

 4. Emma

  Mina katter är försäkrade i Agria, och var mest för att jag inte visste några andra bolag då jag skaffade mina damer. Men är jättenöjd med dom, aldrig krånglat med ersättningar och så när jag har behövt använda försäkringen. =)

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet