Smygtitta på webbshopen

Spread the love

Ja nu är webbshopen uppe med ett grundsortiment. Vi jobbar kontinuerligt med att utöka sortimentet så att alla slags kattägare skall kunna hitta det dom behöver 😀

Det går än så länge inte att beställa eller se priser eftersom vi väntar på att få tillgång till kortbetalningstjänsten och fakturatjänsten.

Produktinformation och köpvillkor kommer inom dom närmaste dagarna.

Men varmt välkomna att kika in på sidan och klicka runt bland produkterna: www.kattfamiljenshop.se För att hålla er uppdaterade med den senaste från Kattfamiljenshop är ni varmt välkomna till vår Facebook sida.

Kattfamiljenshop

9 tankar om “Smygtitta på webbshopen

 1. Emma

  Ska köpa klotången du har på webshoppen så fort du har fått till så man kan betala med kort eller med faktura. =) För du har sån klotång jag har, och tycker dom är riktigt bra. =) Aldrig fel att ha någon extra på lager.

 2. E L A L A L A

  Åh vad snygg eran sida är!! 😀 GRATTIS!

  Sv.
  Massa projekt på G, i mitt egna huvud då… men något av det måste hända..! 🙂
  Ja men jag vet inte vad jag vill starta.. jo det vet jag, typ ett café med grundlagad mat! Och sälja smörgåstårtor, jag och min pappa gör dom godaste smörgåstårtorna ever! 🙂

  Jag är trött på denna staden.. vill bara bort från den ett tag. Till någonannanstans…. vi får se 🙂

  Aww tack <3
  Skönt att det är bättre gumman!!! *stor kram*

 3. Sara och Ansgar

  Så roligt att ni äntligen kommit igång nu! 😀 Grattis! Hoppas att sidan blir helt klart tills i jul, för isf kanske jag köper Ansgars julklapp därifrån!
  Och snygg design måste jag också säga! Ska lbi riktigt spännande att se när ni har fått iordning alla grejer och så!

 4. Modekatt

  Sidan blev jättefin! Du & webdesignern har verkligen lyckats skapa en jättefin sida så man bara vill gå in igen & igen & kika vad som finns där 🙂

  Såg inte den där rosa bädden men den kanske kommer upp snart & ang den ljuslyktan du frågade så har jag köpt den i en liten inrednings affär här i Trollhättan som som heter Fröken Åkesson.

 5. Kaninfamiljen

  Åh, blir jättesugen på att shoppa loss! Ser väldigt fint ut och gillar utbudet. Hittat en hel del som även passar oss med friskuttande innekaniner. Hoppas ni kommer ha bra priser också. Intresserad av att investera i lite nytt till mina kära jättebarn!

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet