Djurfamiljen

Söta djur har tagit över spelvärlden!

Spread the love

Det finns inget bättre än att driva runt på YouTube och skratta åt den ändlösa kavalkaden av roliga kattvideos, och mitt Instagram-konto består också det framförallt av söta bilder på mina håriga vänner. Men det verkar som att även onlinespelvärlden har börjat befolkas av alla möjliga slags varelser, så jag tänkte att ett snabbt blogginlägg om mina favoritdjur i spelvärlden skulle kunna vara något!

 

maxresdefault

Självklart är min igelkott Amy Rose en internetstjärna, men jag måste medge att jag är mer imponerad av Sonic The Hedgehogs fortsatta äventyr. Denna spelstjärna har underhållit miljontals spelare sen han första gången syntes på Sega Mega Drive år 1991, och även om hann nu är 25 år gammal så dök han upp i Nintendos OS-spel inför Rio 16, bredvid hans gamla rörmokarvän Mario!

26000839476_5cd3a38a09_b

 

Och jag är övertygad om att mina kära hårbollar inte skulle ha något emot att jag spenderar lite tid på min smartphone där jag spelar det senaste japanska kattspelet – NekoAtsume. Detta spel är ytterligare bevis för att japanerna är kattgalningar eftersom spelet går ut på att samla katter i din trädgård genom att ge dem mat, möbler och leksaker. Med över 10 miljoner nedladdningar av detta kattvänliga spel så visar det hur katter långsamt håller på att ta över internet!

Även onlinecasino-världen växer så det knakar och har blivit befolkad av alla möjliga slags söta varelser. Betways mobilspelsida har adderat söta varelser till sin poker, roulette och blackjack och uppmuntrar oss att spendera lite tid med deras roliga, luddiga och rosa djurinspirerade slotspel där vi kan vinna lite pengar som vi sen kan spendera på lyxig djurmat!

maxresdefault (1)

Men om det är så att min fina hund blir lite svartsjuk så bör jag också lägga lite vikt vid spelens bästa hundar. Det är såklart inte bara pussel- och slotspel som gäller – även mer komplicerade äventyrsspel som Metal Gear Solid V: The Phantom Pain har fått mycket beröm från hundälskare tack vare karaktären D-Dog.

Denna vänliga jycke är inte bara en söt bisak i spelet utan kan också göra mängder med saker som att lukta sig till var fienden befinner sig, skälla för att distrahera dem och kan till och med komma till din hjälp i svåra stridssituationer – tänk om han hade kunnat hjälpa dig att vinna på onlineslotspel också!

 

 

Kommentera