Stora tjejen nu

Spread the love

Luna lilla pluttis började faktiskt löpa lite smått i helgen. Tyckte ju hon kunde låtit bli att börja så tidigt men nejdå. Som tur är så är hon inte högljudd i alla fall även om hon är en väldigt pratig katt. Om allt går som det skall så skall ju Luna bli mamma sen när hon är mogen för det. Vi är ju fodervärd till Luna så Åsa som har Hallongläntans Ragdolls finns vid min sida när det blir dags för Luna att få bebisar. Jag har aldrig haft uppfödar drömmar själv men att bli fodervärd däremot kändes bra. Åsa är erfaren uppfödare och känner oss sen tidigare då Theodore och Marwin också är från henne. För er som inte vet vad fodervärd innebär så är det så att Luna ägs av Åsa men bor hos oss och kommer få 3 kullar hos oss och sen skrivs hon över på mig. Så för Luna är det ingen skillnad, jag och Andreas är hennes matte och husse även om vi inte är det på pappret än.

Luna

Det roliga är att min bloggvän Sofia som har tre underbara katter skall börja avla på sin minsting som är en Helig Birma. Så vi kommer troligtvis ha kattungar relativt samtidigt eftersom våra små tjejer inte skiljer så mycket i ålder. Så det blir baby booom i kattbloggarna sen 😀

Sofias söta lilla Heliga Birma Issie

(Sofia hoppas det var okej att jag lånade bilden? )

Och min andra bloggvän Dhurata väntar ju människobebis så hos henne blir det också bebis fast en tvåbent då 😉

20 tankar om “Stora tjejen nu

 1. Maria

  Åh, va himla fin lilltjejen är :D. Tiden går så himla fort. Men jag tror nog att allt kommer gå bra, ni är en finfin liten familj :). Himla glad för er skull!

 2. Mary

  Vad kul ni kommer få med kattungar. Ibland ångrar jag nästan att vi kastrerat våra katter vi haft. De är/varit så underbara personligheter och tänk att få en likadan i yngre upplaga:)

  SV Klart jag visar upp min onepiece. Haha börjar känna lite prestationsångest nu men skulle den bli totalt misslyckad så bjuder jag på den ändå:)

 3. sofia

  Ingen fara! du är alltid välkommen att skriva om mig o mina katter och låna bilder! :)ja, ÅÅÅ det ska bli sååå roligt att följa alla bebisar, tvåbenta som fyrbenta!!! Babyboom, I love it! 😉

 4. Åsa

  Lilla Luna följer i mamma Livs fotspår och löper ovanligt tidigt! Vänta nu gumman några månader, ha inte så bråttom! Tids nog sitter du där med bajsblöjor och hungriga kravmaskiner… Du får nog bli minst ett år innan du får dejta den nya stjärnan från Landet Långt Borta! :o)

 5. mia

  Dem blir stora så fort! Min lille plutt är redan 9månader snart och han ser så stor ut, haha.

  sv: Ja, det var riktigt gott! Mums. Vi såg Alien 4 och Black Swan 🙂 Hoppas du mår bra idag, kram

 6. Modekatt

  Åhhh de är så otroligt söta era små pluttisar!Varje gång jag ser bild på de så vill jag också ha en liten liten kattbebis :), jag tom drömde om det i natt!
  Men jag får inte förhasta mig så, får vänta på min människobebis istället 🙂

  Så roligt det ska bli sen att följa era bloggar med massa prat om kattungar!

  Kramar från mig & bebis i magen 🙂

 7. Kattson

  Och jag som i alla lägen säger att man ska kastrera sin katt så fort den blir könsmogen. Fast jag har förstått är det är annat med ”raskatter”, även om jag själv tycker alla katter är lika söta och fina. Hoppas det går bra för Luna i alla fall.

 8. heidi Inläggets författare

  Maria:
  Tack 😀
  Roligt att du tycker det. Jag hoppas också allt går bra.

  Åsa:
  Ja tänk om Luna kunde lyssna på oss 😉
  Hihi just nu är hon en liten fjortis som hittar på massa hyss, man kan nästan höra hur hon fnissar åt än 😉 lilla fröken behöver definitivt mogna innan hon blir mamma.
  Åh har du redan en tilltänkt? Spännande, tell me 🙂

 9. Elina

  Vilken sötnos! ;D Ja, de växer så det knakar. (: Melvin ska kastreras imorgon. Tror att det blivit dagsens dagsens. ;P Haha. Han kurrar hela dagarna, är jätterastlös o vill bara ut… Tror det är något annat än bara kroppen som talar. ;P (: Kramar till er stora, mysiga gosfamilj!

 10. Maria

  Det var så lite! 🙂 Jag tror inte det kunde blivit bättre. Erat gäng verkar trivas så himla bra ihop. Det är inte alltid man har sån tur. Här trivs som tur är mina ihop med. Ta det lugnt så kommer det bara gå ännu bättre 😀

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet