Tävla om en Transportväska DeLuxe !

Spread the love

Tänkte vi kör igång en liten tävling idag 😀 Har en transportväska DeLuxe att tävla ut som ser ut så här:

Transportväska DeLuxe:

Transportväska för katter och små hundar.

– handtag och löstagbar axelrem
– sidfickor
– inbyggt kort koppel som
hindrar djuret från att hoppa ut
– torkas enkelt ur vid rengöring
– öppnas i sidan eller framifrån
– mjukt vadderad axelrem
Värde 349 kr

För att vara med och tävla skall du Gilla Kattfamiljen.se och Kattfamiljenshop.se på Facebook och skriva en kommentar här nedan om varför du tycker att just du skall vinna väskan. Tävlingen avslutas den 30/10.

26 tankar om “Tävla om en Transportväska DeLuxe !

 1. Susanne Andersson

  Jag skulle behöva denna fina transportväska till vår katt Lilly så att hon kan hänga med ut på äventyr, vi bor nämligen i lägenhet och då blir det inte så mycket roligt om hon inte kan hänga med oss.

  Jag vet att hon skulle uppskatta den då hon är en förnäm dam och där duger bara det bästa 🙂

 2. Wilma

  Hej! Jag vill vinna väskan för jag tror jag kommer få mycket använding av den. Med mina två katter. En som jag ska ställa ut på flera kattutstälningar. Det känns som en bra transportsväska till min Katt Tyzon som är rädd för att åka bil.

 3. Emma

  Jag vill vinna väskan, då den passar Frou-Frou i färgerna, och roligt att komma med en väldigt snygg transportväska till utställningarna som vi åker på. En snygg katt behöver en snygg transportväska. 😉 Även smidigt att kunna ha kattens saker samlade på ett och samma ställe. =)
  Håller tummarna för att jag och Frou-Frou vinner denna snygga väska.

 4. Janneke Sietses

  Vår lilla Beverly 10 veckor behöver en egen transportbur, tills vi ska börja ställa ut, när hon är 3 månader. Hon får inte plats de andras transportbur.

  Dessutom tycker jag att den är ursnygg, och det verkar så praktiskt med en ”mjuk” transportbur. Inte så tung, som de hårda. Det är även praktiskt med axelrem när man ska ex vis åka tåg, och har en massa annan packning och släpa på.

 5. Kanja

  Jag är lätt med och tävlar om denna väskan!! Jag och Suzi är ofta på resande fot då familj och vänner bor i Småland och Västra Götaland – och jag själv i Värmland. Att ta med Suzi är alltid en självklarhet då jag inte känner så många här i Karlstad som kan agera kattvakt (och speciellt inte all den tid som sällskapssjuke Suzi behöver).
  När jag är ute och reser har jag alltid mycket packning och det vore supersmidigt att kunna ha Suzi i en väska från axeln istället för att balansera en vanlig transportbur samtidigt som datorväska och rullväska då man springer mellan tåg och bussar.

 6. Grober

  Fröken Tott har under resor till kattfarfar och kattfarmor i gbg klagat på att det är trångt i den gamla plastburen speciellt med en gällig Adam. Så hon säger att hon skulle uppskatta ett lite mer konfortabelt transportmedel:) Husse är böjd och hålla med då den gamla buren både tar plats hemma och börjar få en dålig låsmeknism till luckan.

 7. Yasmine Hägg

  Jag är med och tävlar om väskan! Den skulle verkligen behövas till min Felicia. Hon och jag reser två gånger om månaden eller mer till Otterbäcken i Västra Götaland när vi egentligen bor i Örebro (Där Felicia är innekatt). Problemet med det arrangemanget är att vi måste först åka buss eller tåg till en större stad och sedan göra ett eller flera byten till liten västtrafiksbuss för att komma in till Otterbäcken. Vi reser ofta med mycket packning och det är väldigt svårt att bära tunga felicia i plastburen och den andra tunga packningen samtidigt. Anledningen till att jag reser så med henne fastän det är osmidigt (och dyrt på studentlånet) är att hon har sån underbar möjlighet till utevistelse där och man ser verkligen vad lycklig hon blir av obegränsad plats att springa på.

 8. Therese Odmar

  När vi ut och resa ska,
  en väska som denna kan vara bra att ha.
  Mjuk och skön och lätt att bära.
  Bra på resor till nära och kära.
  Nu är det bara att vänta och vänta,
  men vi hoppas vi snart en väska får hämta.

 9. Kjelle Bus

  En sån där mjukisväska hade varit purrfekt att bäras i dom gångerna matte tar med mig till sitt jobb (vilket nu är alltför sällan !!)
  Matte säger att det är jobbigt att kånka runt på mig i den hårda transportburen mellan hennes vårdtagare/brukare/kunder eller vad det nu kallas för nu för tiden ??
  Att sen väskan hade matchat mig purrfekt färgmässigt oxå är väl en bisak 😉

 10. Christine

  Åh, jag ska hämta min första egna katt i början av december – världens sötaste perserhane och väskan skulle vara perfekt att transportera den lille i på vägen till hans nya hem. Vi kommer även resa runt till olika släktingar i jul och då skulle väskan ytterligare komma väl till pass. Jag tror även att det kan bli en mysig kattkorg för lille kattungen om jag lägger i en varm filt. Praktiskt på flera sätt med andra ord! En drömväska i mina ögon!

  1. heidi Inläggets författare

   Hihi varmt välkommen att handla kära kusin 🙂 Såg dock att det vart en ny dator just som vart prio och de förstår jag. De bara att ta det när du kan. Den är jättefin den gråa. Kramis

 11. Nina

  Jag vill gärna vinna en transportväska De Luxe till min katt Svante eftersom han fullkomligt älskar att ligga och sova i väskor/lådor/tvättkorgar m.m. och för att han dessutom vuxit ur sin hårda transportbur och behöver en större.

 12. josefin

  Jag hade velat vinna kattburen för att jag har 3 katter, men bara 2 kattburar. Det fungerade 2 av våra katter var små, men nu är det väldigt trångt för dom och den 3dje lilla kissen Ceasar är en vääldigt stor katt..Så det blir problem inför hälsoundersökningar och dylikt.
  Lycka till allihopa 😀

 13. Mozart och Vincent

  Det skulle sitta gott
  att kunna åka så flott!
  Vi åker ibland många mil
  i mattes bil.
  Då är det viktigt att säkert åka
  och att inte bråka.

  Mozart och Vincent
  (håller tassarna att vi vinner)

 14. Susanne Stjernholm

  Hej!
  Skulle gärna vinna den fina transportväskan till mina katter Zeuz o Balder för vi har bara en och vi åker mycket bil med dem till våran sommarstuga. Balder, 8 mån, är Main coon och är redan större än Zeuz, 1,5 år, blandras Perser/Norskskogkatt. Vore nog rätt skönt för dem om det inte var så trångt! 🙂

 15. Malin

  En ny transportväska vore toppen, som en liten present till min lillkille Tusse som haft lite jobbigt de 3 senaste veckorna.
  Kom hem från jobbet en fredag & hittade min lilla kille (1år & 4mån, så inte så liten) liggandes under vår trapp in till huset. Blodig i ansiktet, ett jack övanför vänster öga, underkäken helt uppskrapad & blodig & ett jack på ena sidan. Båda ”Huggtänderna” uppe avslagna & tungan lite sönderbiten… Klorna helt uppflisade & blodiga, men trampdynor & resten av kroppen verkade bra/skadefria.
  Jag klämde & kände & ringde min kompis som är vet.ass & frågade om råd. Hela kvällen studerade jag Tusses andning & jämförde den med Trojas (Vår kattdam) kollade att hans blåsa funkade. Peppar peppar, allt verkade bra. Besökte veterinären kommande vecka & de gissade på att han blivit påkörd, men haft tur & bara fått ytliga skador. Lite öm & mörbultad & en rejäl fläskläpp, men annars ok. Tänderna klarade sig precis undan lagning…hade de gått av högre upp så hade vi behövt laga dom. Tusse har haft utegångsförbud i väntan på att han ska bli helt återställt & att klorna ska växa ut så han kan försvara sig om han skulle hämna i trubbel…Idag var han ut en sväng…men kom glatt in i värmen igen efter 3 timmar ute. =)
  Tror både jag & Tusse (& Troja) skulle uppskatta en ny väska att resa i….vare sig det är till veterinären eller någon annanstans.

 16. Kattfunderingar

  Hej på er!
  Jag vill gärna vinna, du kan ju se på min blogg hur stor brorsan har blivit och jag måste dela ”bur” med honom. Det är inte särskilt kul kan jag säga, han tar ju all plats. Jag gillar att ha en egen plats, utan hans baciller och utan att han rufsar till mig i pälsen.
  Jag vill ju så gärna träffa Honom nu, han som skall bli pappa till mina kattungar och då måste jag ju ha ett eget litet kryp in, eller hur 😉

 17. Malin

  Hej!

  Jag vill såklart vinna denna transportväska till min ragdoll Sigge, så att han kan resa bekvämt när han ska hälsa på sin bror för lite kattbus! 🙂
  Som student har man inte alltid råd med de snyggaste sakerna till sin kisse, men jag tycker att han är värd det bästa!! 🙂

 18. Tessan Eklund

  Åh, jag vill vara med och tävla! Har länge funderat på att skaffa en tygväska till mina kära kattpojkar, men inte hittat någon snygg. Den där var jättefin och skulle bli ännu finare med mina gostroll i. 🙂

 19. Modekatt

  Åhh vilken fin transportväska! Klart att vi vill också vara med & tävla för att vi äger bara en bra transportväska den andra som vi har är alldeles för liten, den är ju till för kattungar, bllläää, men matte har inte riktigt fattat att vi båda är stora tjejer nu, ok Melissa är liten , hon är inte lika stor som jag (Alissa)men ändå det är synd om min syrra, hon ska inte ha det så trångt där inne, man måste ju kunna sträcka på sina tassar eller?.
  Just därför så vill vi vinna annars så får vi vänta ett tag till med att skaffa en ny väska har matte sagt!
  Alissa & Melissa

 20. Catharina

  Åh… Den fina skulle jag behöva 🙂 Det dök upp en liten kattunge i vår trädgård, svart med vita tassar och lurvig päls. Efter en vecka vågade den sig fram till altanen. Eftersom att den då bott i trädgården så länge var den hungrig och tömde den kvarvarande skålen med kattungefoder som vi hade kvar sen Sniff växte upp. Inget halsband fanns, inget chip, ingen av grannarna saknade liten och söt och ingen ringde på lapparna vi satt upp. Nu har liten och söt fått ett namn: Oskar och har flyttat in till ”storebror” Sniff och då behöver vi ju 2 kattburar när vi ska åka ut till skogen med matte eller ska till landet :)Liten och söt är nu inte längre mager och med sårig tass – den lurviga pälsen glänser och är borstad, öronparasiterna borta, avmaskad och så kelig. Och alldeles underbar :))

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet