Tävla om Ylva Stockelbergs bok: Vad säger katten?

Spread the love

Tänkte att ni ska få tävla om Ylva Stockelbergs bok: Vad säger katten?
Vad säger katten?

Tävlingen är i samarbete med Egmont publishining.

”Vad säger katten? är Ylva Stockelbergs nionde bok om katter och bygger på ett urval av frågor som skickats in till tidningen Hemmets Journal, där Ylva Stockelberg varit kattexpert i snart ett decennium. I boken svarar Ylva på frågor från både erfarna och nyblivna kattägare, varvat med handfasta tips om hur man kan lära sig att förstå sin katt bättre

Vad säger katten? är indelad i 26 kapitel som täcker in i stort sätt alla aspekter av kattens liv, och är rikt illustrerad med inspirerande bilder av kattfotografen Lena Nielsen.”

Jag har tre böcker att tävla ut till er 🙂 Boken har ett värde på 288 kr. 

För att tävla ska du:

 1.  Länka till tävlingen här på min blogg i ett inläg från din blogg eller från din Facebook sida. Kom ihåg att lämna det facebookinlägget offentligt om du tävlar via facebook.
 2. Lämna en kommenter här eller ett mail till kattfamiljen@gmail.com med länk till ditt inlägg.

Tävlingen avslutas 28/9- 2016.

Stort lycka till!!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

 

 

23 tankar om “Tävla om Ylva Stockelbergs bok: Vad säger katten?

 1. Eva gustafsson

  Jag skulle gärna vilja vinna den här boken då ja har haft katt i ca 26 år o lär mig fortfarande nya saker varje dag med min katt. Ja vill lära mig så mycket det bara går om dessa underbara djur o livskamrater

 2. Gunilla.M.B

  Älskar djur av alla slag och katter är underbara och underfundiga ! Kluriga , mysiga varelser ! Min katt blev 15 år och jag saknar honom oerhört ! Dottern har en katt – så jag får ge min kärlek till henne i stället ( och – andras katter ) Vore helt underbart att få vinna boken om katter !!

 3. Sophie

  Jag gillar att läsa om psykologi och vad kan inte vara mer spännande än att läsa kattpsykologi 🙂 Min hittekatt har jag arbetat mycket med under de 5 år jag har haft honom, från att min katt inte lät någon klappa honom, har han blivit världens gosigaste katt. Jag vill gärna veta mer och få tips om hur jag ska kunna förstå min pälskling bättre. Delar såklart ! 😀 https://www.facebook.com/profile.php?id=100008387141773

 4. Ellinor Cronström

  Jag hade velat vinna denna bok för att jag vill vara mer förberedd när man skaffar sin första katt. Mer förberedd man är när man skaffar ett djur, ju mer tryggare och man kan göra ”rätt” från början.

 5. Lina Tveit

  Åh, denna bok skulle jag verkligen vilja läsa! Jag är oerhört intresserad av etologi och framförallt katters beteende. Jag har 4 egna katter och man blir aldrig fullärd, huruvida våra små älskade katter tänker om tillvaron, i sina för oss, spännande och mytomspunna liv.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet