Tävling!

Spread the love

DSC07256

Min kompis Jazmine (som även gjort hemsidan) visade idag bilder på jättesöta små japanska figurer hon virkat som kallas Amirgurumi = Virkad docka. Det är tydligen jättepoppis att virka och sälja såna här figurer .  Eftersom jag tyckte dom var så söta så frågade jag om hon kunde tänka sig att virka en med kattmynta i som jag kan tävla ut här på bloggen. Det ville hon gärna så jag tänkte tävla ut en liten Katt Amirgurumi. Självklart skall katten leka med dessa under uppsikt eftersom dom är virkade men ack så söta. Sen kan jag tillägga att den Amirgurumin jag tävlar ut kommer inte ha flärp på huvudet heller. Däremot kommer den vara svart och vit som den på bilden men jag skall be Jazmine göra gula ögon på den.

För att vara med och tävla så skall ni maila mig på Heidi@kattfamiljen.se och berätta varför  du tycker att just du och din katt/katter skall vinna denna söta figur. Samt namn och adress.

Här har hon gjort Stitch:

DSC07132

9 tankar om “Tävling!

 1. Elina

  Oj, vad söta figurer! (; Jag bad faktiskt en kompis som är inne i sticka-virka-sy-djungeln… (det jag inte sj är så förbaskat bra på) Men jag tror att det kanske föll lite i o med att jag gärna ville att hon skulle göra en kattleksak, men hon inte är överförtjust i djur (hon tycker nog mest de är söta tills de blir riktigt duktiga på att busa). Ang. tågen o djurvagnarna, så tycker jag att du delvis har rätt. Samtidigt som jag känner att jag pers. inte skulle ta med mig Viggo t.ex. om han inte gillade andra djur… Sedan tycker jag att det är konstigt att djurvagnarna är lika trånga mellan sätena som alla andra vagnar i o med att man aldrig får ha djuren på sätet ens i bur… ;P Man får plats med medelstora hundar bra, men för stora kan bli ett problem, och jag som har en ganska liten kattbur, får ju i princip precis plats i dessa tåg med buren på golvet (o då ser inte Tuva mig, o det gillar hon egentligen inte). KRAM!

 2. Sophia och katterna

  Gud vilka söta saker!
  Kul med tävling också. 🙂

  SV:
  Jag älskar att bada, jag och min vän Carro brukade bada från morgon till kväll non-stop från väldigt början av maj tills långt efter att skolan börjat haha.

  Det är bra att hjälpa men man kan ju inte tyvärr hjälpa alla. Fast som sagt, om ingen hade hjälpt ens en liten katt så skulle det fortfarande vara en extra hungrig katt som längtar till värmen. Så det spelar ju ingen roll hur många man hjälper, bara man hjälper någon 🙂

  Och nu ska vi hålla utkik efter katten som gick efter oss igår. Den hade inte ens halsband på sig.

 3. Dhurata

  Läste en tjejs blogg för ett tag sen & har liksom tappat bort den nu! hon virkade Amirgurumi & hade en jättesöt kanin, det var därför jag trodde att din kompis var hon men det stämmer nog inte förstod jag sen.
  Så det va det jag menade 🙂

 4. Elina

  Ja, jag fattar verkligen inte hur mitt liv kunde rulla på så bra som jag ändå trodde att det gjorde utan lilla Tuva! (; Jag har ju kommit på att livet känns mer värt allt när hon finns där. Däremot känner jag väl att mam o pap kanske är måttligt roade av henne just nu… Tuva är oerhört extrabusig just nu o springer runt o kurrar o är allmänt galen… Detta började för kanske tre veckor sedan. Så vi får se om de står ut med oss i sommar… ;P Jag vet inte om det är könsmogenhet på G eller om det är något annat? Jag skäms nästan över vilka effekter hennes busruchar börjar få… ;P Haha. Har någon någpon aning om vad detta kan bero på? Hon är min lilla älskling, högt älskad. 😀

 5. Sophia och katterna

  SV: Jo, hon badar självmant men oftast går hon bara ner med tassarna en bit i vattnet. Fast när hon halkar ner eller när vi sätter henne längre ut har hon inga problem med det heller, då simmar hon bara i land och fortsätter vara lika nyfiken på vattnet haha.

  I duschen behöver jag inte ens hålla i henne, hon står stilla och lyfter upp huvudet när jag ska duscha halsen/bröstet och står bredbent när jag tvättar magen.

  Hon är så duktig så 🙂

  Dollar doppar bara tassarna i vattnet men han har inga problem med vattnet heller, han brukade ju följa med in i duschen som kattunge och ungkatt 🙂

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet