Tror minsann vi har glömt…

Spread the love

….att visa pojkarna nya syssling Melvin 🙂

Melvin

Om ni tycker Melvin ser lite för liten ut för att flytta hemifrån så är det så att Melvin och hans bror hittades övergivna i en buske av min faster som tog hem dessa stackars små pojkar. Melvin bor nu med min kusin Elina och hennes vackra kattfröken Tuva.

Tuva

Tuva

Ni vet väll förresten att det är kattens dag på söndag? Självklart kommer vi fira det på webbshopen med ett trevligt erbjudande, så kika in där 😉

11 tankar om “Tror minsann vi har glömt…

 1. Mary

  Kan fundera hur en del tänker när de lämnar katter:S
  Men tur att det finns de som tar hand om dem!:)
  Melvin har haft dubbel tur först snälla människor och sen en ny kattkompis.
  Underbart att höra lyckliga berättelser, stort beröm till din faster och kusin!!

 2. Maria

  Jag blir så himla förbannad när folk utsätter katter för sånt där. Tror knappast människorna som gör det skulle vilja utsättas för samma sak. Dock blir jag alltid lika glad av att höra solskenshistorier. Ingen katt är värd misär, de är alla värda solsken och bara solsken!

  Tack också för att du tog upp högtidsdagen som inträffar på söndag, det är en oerhört viktig dag och komma ihåg! Önskar fler uppmärksammade den dagen både i media och tv, det är nämligen en väldigt bra tillfälle och uppmärksamma hur katten mår i vårt land idag och hur vi kan förbättra livet för dem som lämnats till sina öden.

  Katter är underbara 🙂

 3. Emma

  Var och firade kattens dag idag, så varit och visat upp en av huskatterna på en djuraffär, riktigt roligt var det, man fick se många fina katter. =) Då min morbror är domarelev, så kunde dom som ville komma dit med sina katter och få dom bedömda också. =)

 4. heidi Inläggets författare

  Maria:
  Ja det hemskt när människor beter sig helt hjärtlöst 🙁
  Melvin och hans bror hade sån tur att bli upphittade av min faster 😀
  Jag håller med om att kattens dag är viktig och bra. Katterna behöver uppmärksammas mer och deras status höjas.
  Håller med katter är UNDERBARA 😀 och vi kattvänner får fortsätta kämpa tillsammans för att höja kattens status och visa hur underbara de är.

  Emma:
  Va roligt att du varit och firat kattens dag och visat upp en av katterna 🙂 Imorgon firar vi kattens dag på webbshopen 😉
  Va roligt, många i din släkt håller på med katter va? Var inte din moster uppfödare?

 5. Elise

  Vill inte leka paragrafryttare men det är kattens dag hela helgen – det låter konstigt, men det står så på royal canins hemsida och de är en av de stora drivkrafterna för Kattens Dag =)
  Står även så djurskyddets sida, om jag inte missminner mig..

 6. heidi Inläggets författare

  Fast Sverak som grundat kattens dag har utnämnt just 1a advent som kattens dag men sen firar flera organisationer, företag m.m det hela helgen ändå. Men den officiella kattens dag är idag 28 nov. Står både på Sverak och i min kattkalender.

 7. Elina

  Jag myser med katterna nu på kattens dag! (; Melvin o Tuva har skött sig jättefint med min syster nu under helgen. Så de har visat sin bästa sida! (; Klart att det inte gjorde något att du tog en bild från min blogg. (: Ja, sen kan jag ju meddela att vi bestämt att Melvin och brorsan Malte antagligen är födda runt den trettonde augusti, så det är datumet vi har fastslagit – 13 augusti var dessutom fredagen den trettonde. Så vi har satt det delvis pga symboliken i det hela! (:

 8. Emma

  Jo, min moster är kattuppfödare, så hon hade med sig 5 av sina katter. =) 3 Norska Skogkatter, deras Turkiska Angora (som är mamma till min turk) och sen deras Ragdollhona. =) Det är jag som varit kattmänniska sen jag kunde prata, sen moster och morbror som föder upp Norsk skogkatt (och eventuellt Ragdoll från och med nästa år), sen mormor då som har 4 av min mosters katter, men sen så är resten av släkten hundmänniskor.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet