Underbara katter

Spread the love

Katter är ju verkligen så vackra underbara varelser. De är så kärleksfulla och mysiga, man kan ju inte annat än älska dem.
Här kommer en liten video på Hugo och Eddie när de ligger i sängen och myser och tvättar varandra. Visst syns de hur mycket de älskar varandra mina grabbar ?

Igår var jag på middag hos Helena och fick träffa hennes ursöta katter Sammy och Taz 🙂
Skulle ju tagit bilder både på Sammy och Taz men glömde sen bort att fota Taz. Men här kommer bilder på ursöta nallebjörnen Sammy:


Jag och Helena gick igenom något intressant som ASPCA kommit på, ett program som de satt ihop för hur man lättast matchar ihop rätt katt med rätt ägare. Vi kikade både på deras DVD och i papprena som hörde till. Mycket av det var bra och kan säkert användas även Sverige men behöver nog göras lite ändringar så det passar bättre när det gäller våra regler i Sverige osv och sen kanske inte alla moment behöver göras på alla katter beroende på vad de uppvisar för beteende från början. Detta gäller alltså katter som kommer till katthem och liknande 🙂

Hihi måste bara visa hur det ser ut på kvällen här hemma när det är sovdags:

Visst är han ursöt min Hugo när han sover helt raklång i soffan 🙂 ?

Glöm nu inte att tävla om Transportväska DeLuxe 🙂

18 tankar om “Underbara katter

 1. Smulan och Amanda

  Underbar video på grabbarna! Det är som att se Smulan och Amanda. De visar varandra var de vill bli tvättade, först på höger kind, sen på vänstra. Urgulligt!
  Hugo vet att han ska ta precis så mycket plats som möjligt när han sträcker ut sig i soffan *fniss*

  =^.^=

  Nosbuffar

 2. Elina

  Åh! Så mysigt! Sj har jag ju två katter som inte kommer så bra överens alla gånger. Så om Tuva tvättar Melvin betyder det oftast att hon är irriterad… Men de sover bredvid varann då o då iaf. (: Så de krigar inte dygnet runt! (;

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet