Djurfamiljen

Ursäkta avbrottet!

Spread the love

Som ni kanske märkt så har jag haft en rätt lång bloggpause. Har känt mig tröttare och tröttare, frusnare och frusnare, mer och mer migrän plus en hel drös med symptom som alla pekar på underfunktion i sköldkörteln. För några veckor sen tröttnade jag i alla fall på att inte orka något så jag gick till en privatläkare som är duktig på sköldkörtelfel. Han tog en hel drös med prover, sköldkörtelprover och massa andra prover för att utesluta andra fel. I övrigt hade jag fina värden men min sköldkörtel hade en klar underfunktion som förklarar att jag inte mår alls bra. Jag har nu börjat medicinera med sköldkörtelmedicinen Levaxin. Är fortf på så låg dos så jag inte känner någon förbättring. Tar oftast ett tag innan man fått in rätt dos så kanske inte blir lika frekvent bloggande tills jag fått ordning på min extrema trötthet. Hoppas ni har tålamod. Jag älskar att blogga men när jag är så här extremt trött så funkar ingenting i huvudet och inspirationen försvinner.

Så här trött är jag hela tiden ZzzzZZZzzz.
trott

10 tankar om “Ursäkta avbrottet!

 1. Lena

  Hej, skönt du fått hjälp med sköldkörtelproblematik. För mig tog det ca 3 mån innan en klar förbättring inträdde. Sen mådde jag raskt bättre å bättre :-).
  Lena

 2. Gunilla, Simba och Tasse

  Trötthet är verkligen inte roligt att drabbas av, förstår att du behöver ta det lugnt. En god sak är att du fick en orsak till tröttheten. Det kan ta ganska lång tid innan Levaxinet får full effekt men till slut ska det säkert bli bra <3
  Vilken underbar bild!
  Önskar er alla en riktig glad, fin, rolig och solig påsk!
  Kramar och tassklappar

 3. Hanna

  Urs så jobbigt att du inte mår bra!
  Själv fick jag efter flera års dåligt måående med trötthet, inflammationer i kroppen, huvudvärk osv diagnosen Vaskulär Ehlers Danlos (V EDS) De misstänkte innan diagnosen att det kunde vara sköldkörteln med och tog massa prover.
  Det var först när en läkare kollade på alla mina ”problem” och ”symptom” samtidigt som han kopplade samman att det var EDS.
  Så stå på dig i vården annars får man bara hjälp för det ”akutaste” utan att någon tar sjukdomshistorien på allvar!
  Styrkekram!

Kommentera