Vad som händer hos oss !

Spread the love

Hej på er ! Nu tar vi nya tag igen då. Ibland händer det alldeles för mycket i livet helt enkelt så man måste pausa vissa saker. Tyvärr visade det sig att mitt och exets separation inte var så fridfull och bra som jag trodde. När han förstod att jag faktiskt var kär i någon annan så blev han väldigt väldigt jobbig  och otrevlig 🙁 Självklart får man vara ledsen och arg men han har definitivt gått över gränsen.. Dock behöver jag snart inte ha kontakt med honom alls, skall bara få Hugos vaccinationsintyg m.m. För ja jag har ju en superglad nyhet, min fina underbara Hugo flyttade hit till mig i alla fall. Exet ville bara ha Marwin och bad mig ta med Hugo när jag hämtade mina sista grejer. Självklart gjorde jag det för det första har jag saknat Hugo massor sen för det andra så förtjänar Hugo en trygg och kärleksfull miljö. Hugo vart så himla glad när jag hämtade honom att han började spinna när jag la honom i transportburen. Har lovat Hugo för länge sen när jag hittade honom att han ALDRIG mer skall behöva känna sig övergiven eller behöva bli omplacerad. Så att omplacera honom till någon annan finns inte på kartan utan han bor hos mig helt enkelt. Så nu är det fyra katter i Kattfamiljen: Theodore, Hugo, Eddie och Luna. Det kändes så himla rätt när jag hämtat hem Hugo. Som att en pusselbit fallit på plats. Hugo är min underbara kattpojke helt enkelt ?

Även de andra katterna mår bra 🙂 Vi bor dock lite väl trångt just nu, trängs i en liten  1a. Är väldigt impad över katterna att de kommer så bra överens trots detta lilla utrymme. Men i November så flyttar vi till en stor 3a vilket kommer bli jätteskönt 🙂
Fick äntligen ett förstahandskontrakt 🙂 Tar tid att få det här i Stockholm.

Lilla Luna  har hunnit bli 1 år och det är inte så långt kvar tills hon skall få träffa sin pojkvän Boris. Boris är en jättesöt Ragdoll hane från Rumänien som Hallonfamiljen importerar in. Therese som har Lunas halvbror Aslan kommer bli fodervärd till söta Boris. Så förhoppningsvis uppstår tycke mellan Luna och Boris = underbara söta små bebisar ?

Ja hur mår jag då? Visserligen jobbigt med exet som försökt förstöra så mycket för mig men samtidigt så mår jag väldigt bra. Livet tar ju sina egna konstiga och roliga vägar och det är svårt att styra över det. I mitt fall blev det så att jag blev väldigt kär i en person när det kanske inte är som lämpligast egentligen dvs när man nyligen gjort slut men samtidigt kändes allting så himla rätt med denna person så att strunta i känslorna vore väldigt dumt. Ni får nog se honom i bloggen framöver 😉

För två veckor sen så var jag på utställning med Luna det gick så himla bra 😀 Luna vart BIV = Bäst i variant dvs finast i hennes färg. Sen NOM och det betyder att hon var nominerad till panelen och vinner man panelen bli man Best in show. Tyvärr vann inte Luna men jag är glad även för NOM. Hon vart dessutom BÄSTA vuxna Ragdoll hona i Ragdollspecialen. Gissa om jag är en glad och stolt matte 😀 Hon fick även sitt andra CERT och när hon har 3 CERT blir hon Champion.
Luna hos domaren:

Så här ser det på en Kattutställning:

Luna med sina priser och pokaler 😀

14 tankar om “Vad som händer hos oss !

 1. Gunilla och Frasse

  Förstår att det har varit lite som en berg- och dalbana för dig den senaste tiden. Men klart du ska följa ditt hjärta, det lugnar nog ner sig snart ska du se 🙂
  Kul med lägenheten och att det gick så bra för Luna på utställningen!
  Ser fram emot att läsa artikeln om dig 🙂
  Kram!

  1. heidi Inläggets författare

   Ja det har det verkligen varit. Ja sitt hjärta skall man följa, annars blir man nog olycklig. Det börjar lugna ner sig känns det som.
   JA det är superkul med nya lägenheten 😀 skall bli såå skönt med stor plats för oss. Ja Lunas fina placeringar känn superkul 🙂
   Kramar

 2. Yohanna

  Skönt att du är tillbaka! Har verkligen saknat dina inlägg! Guuud vad skoj med Luna! Kommer smälla av när jag får se de söta söta kissarna 🙂

  Ta hand om er nu <3

  1. heidi Inläggets författare

   Känns bra att höra att man är saknad 🙂
   Ja det känns superskoj att hon fick så fina placeringar mun lilla prinsessa 🙂
   Haha det kommer jag med, synd att man inte får ta ”mormor” ledigt i 12 veckor 😉
   Det skall vi! Kram på dig

 3. Emma

  Grattis ännu en gång till alla priser Luna fick och såklart till lägenheten. Vilken tur Hugo hade som fick komma till dig, där han är önskad och älskad, även fast han ”bara” är en helt vanlig bondkatt. Dom är värd lika mycket kärlek som vilken annan katt som helst. =)

  1. heidi Inläggets författare

   Tack Emma 🙂
   Ja det är självklart att Hugo är lika älskad och fin trots att han är huskatt. Kändes verkligen som en pusselbit föll på plats när jag fick hem Hugo 🙂

 4. Kattson

  Vad roligt det är när det går bra för nån. Hoppas exet snart lugnar sig och jag hoppas också att Marwin har det bra hos honom. De andra fyra katterna känns det ju inte som om man behöver oroa sig för.

  1. heidi Inläggets författare

   Tack 🙂
   Ja jag hoppas verkligen han lugnar sig. Just nu är det lugnt men man vet ju aldrig..
   Jag tror att Marwin tar han hand om, jag vet att han tycker väldigt mycket om Marwin.

   Du är söt du Astrid 😉 precis du har så rätt så, de andra fyra har det så bra så, lite trångt boende för tillfället bara men snart så flyttar vi större.

 5. Elina

  Det viktigaste är att du o katterna mår bra! Vi har det bar i Jönköping, jag o mina katter! De mår mkt bättre som utekatter o Tuva har äntligen slutat riva på tapeterna i vardagsrummet, även om hon ibland måste avreagera sig vid postinkastet vid ytterdörren! Fattar inte vad det är som är så spec. med det! ;P Pussa Hugo lite extra från oss!

  1. heidi Inläggets författare

   Ja det är verkligen viktigt :)Va skönt att det är bra med er också 🙂
   Va skönt att de funkar fint med katterna. Haha ja du de hittar på så mycket grejer, men kan ju vara att vid dörren vill hon markera revir. För när de klöser utsöndras det ju lukter från tassarna.
   Det skall jag göra 🙂

 6. Kattmamman

  Har full förståelse för att det varit en rejäl berg och dalbana den senaste tiden. Som tur är så är det ju så att det som inte tar kål på en gör en starkare. Hoppas verkligen det kommer lösa sig för er nu och att ni får all den harmoni ni förtjänar. Och jag håller även tummarna för Marwin som bor hos ditt ex. Hoppas han får det bra och framför allt inte behöver lida för att det blev som det blev. Jätteskoj och höra att det gick så bra för Luna. Tiden går så fort 🙂

  Kram på er allesamman <3

  1. heidi Inläggets författare

   Ja oh ja det har det verkligen varit. Det är väldigt sant att det som inte tar kål på en stärker en. Faktiskt så känner jag mig starkare redan nu.
   Förutom att jag inte vet hur exet kommer bli när/om polisen kontaktar honom så börjar det kännas som vi börjar hitta harmoni. Kommer bli ännu bättre sen när vi bor större också 🙂
   Jag vet att exet älskar Marwin så jag tror att han tar hand om honom bra.
   Ja det är superskoj att Luna fick så bra placeringar 🙂 Tiden går verkligen fort.

   Kram tillbaka 🙂

 7. Wilma

  Vad bra att du mår bra. Tycker bara lite synd Marwin som blir helt ensam!! Jag skulle inte klara att vara utan min katter. men det är ju som barn så man måste ju kompromissa. Men lycka till med allt

  1. heidi Inläggets författare

   Ja det känns skönt att jag mår bra nu, har ju varit lite jobbigt.
   Ja jag hoppas Marwin klarar av att vara ensam. Men jag tror nästan han gör det. Han är lite mer enmanskatt och kan vara irriterad på andra katter.
   Just Marwin har alltid vari exets katt både på pappret och i hjärtat så för mig är det ingen fara att han bor kvar hos exet eftersom jag inte hade något starkt band till Marwin även om jag självklart tycker om honom. De andra fyra däremot är mina katter i hjärtat allihopa 🙂
   Tack 😀

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet