Valplängtan

Spread the love

Jag lider av stark valplängtan. Jag har i säkert tio år om inte mer velat ha en hund. Jag råkar vara en av dom personerna som älskar katter och hundar lika mycket. Har förstått det som att det inte är så vanligt? Dom flesta jag känner föredrar antingen katter eller hundar mer även om dom kanske tycker om båda.

Tidigare hade jag ett jobb där jag inte fick ha med mig hund men nu har jag ju ett jobb där hundar är välkomna som tur är. Däremot har jag varit väldigt sjuk dom två senaste åren och därför har vi inte kunnat skaffa hund. Men nu när jag får rätt medicin och börjar få ordning på dom brister jag haft i kroppen så hoppas jag så innerligt att min ork snart börjar komma tillbaka så vi kan skaffa vår valp till sensommaren.

Vi har gått igenom flera hundraser och funderat fram och tillbaka. Efter mycket läsande och pratande med hundägare och hunduppfödare samt klappande och gosande på hundmässor osv så kom vi tillslut fram till att det är en Cane corso vi ska ha och vi har hittat en trevlig uppfödare som heter Anna. Vi känner stort förtroende för henne och känner att hon är en sån där uppfödare som finns där vid frågor och funderingar. Tiken som hon ska para i vår har vi lärt känna lite vid det här laget och hon känns som en väldigt balanserad och trevlig hund. Hon är även friröntgad på armbågar och höfter. Här är tiken Tenza ♥
valplängtan

Här är blivande pappan Fire ♥ Han är maffig och snygg. Han bor utomlands där dom fortfarande kuperar öronen tyvärr men annars är han väldigt stilig tycker jag. Även Fire är friröntgad. Bilderna lånade från hans ägare.
Valplängtan

Valplängtan
Får jordens mammakänslor när jag tänker på små valpar. Ungefär som folk får när dom är sugna på människobebisar. Folk som vill ha tvåbent bebis säger ju att bebisar luktar så gott men jag tycker ju samma sak om valpar haha. Tycker hundar luktar jättegott så länge det inte är en blöt eller smutsig hund. Men den vanliga hundlukten dom har gillar jag. Gillar även katternas lukt och hästars lukt.

Håll tummarna att min ork hinner komma tillbaka i år 🙂

Vilka djur tycker ni luktar gott? 🙂

bannerbloggportal

 

Följ min blogg med Bloglovin

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet