Djurfamiljen

Vår käre Nikki

Spread the love

Just nu är söta Nikki Sixx med syrran på sportlov nere i småland. På vägen ner blev tåget försenat lite mer än 3 timmar. Var orolig för Nikki eftersom jag vet att han inte gillar att sitta i transporten men som tur var så hade det ändå gått bra. Han hade varit rätt lugnt trots allt.

Syrran hade förhoppningen att Nikki och familjens katt Wille skulle komma överens men tyvärr gjorde dom inte det. Wille är van vid att vara ensam herre på täppan och Nikki har liksom ingen tanke alls på att ibland måste man backa undan och låta någon annan bestämma.
Nikki är en väldigt social och modig katt som gärna blir kompis med nya katter men är det någon som fräser/morrar på honom så backar han absolut inte undan utan ger tillbaka med samma mynt. Risken är ju dock att det blir slagsmål då tillslut så han och Wille får inte umgås. Grabbarna turas om att vara på neder och undervåningen.

Nikki och Luna blev sura på varandra i början och Nikki fick en liten hurring av Luna för han försökte ta hennes mat 😉 haha kan ni tänka er vad fröken blev förbaskad när en kattkarl kommer och skall ta hennes MAT! De andra grabbarna har hon noga uppfostrat så de förstår att man rör inte en prinsessas mat men Nikki saknar det där vettet 😉 Jag fick säga till dom och efter det har dom kommit bättre och bättre överens.

Nikkis allra bästa kattkompis är Hugo, dom har båda bakgrund som hemlösa, är ungefär lika gamla och är huskatter. När Nikki kommer hit tar det inte lång tid innan grabbarna leker för fullt och har sååå skoj ihop.

När Nadja och Nikki kommer hem igen skall jag faktiskt åka över med Hugo nån dag så grabbarna får leka 🙂 liten playdate ♥
bild

4 tankar om “Vår käre Nikki

  1. heidi Inläggets författare

   Ja det kan vara skönt att åka bort ibland 🙂
   Tyvärr hade grabbarna inte intresse av att bli kompisar så de fick vara på under respektive övervåningen så de inte sågs.

   Kramar

  1. heidi Inläggets författare

   Ja att umgås med Hugo är mycket bättre 🙂 Hugo vill leka och ha roligt precis som Nikki. Hugo tycker dessutom mycket om andra katter vilket Wille inte riktigt gör. Men prova kan man ju i alla fall men nu vet vi.

Kommentera