Vart är solen??

Spread the love

Här undrar vi verkligen vart solen tagit vägen?? Det är ju så blött och kallt ute så katterna är bara på balkongen några minuter innan dom springer in.

Har i alla fall köpt lite råa kyckling vingar till pojkarna idag. Jag hoppas att dom fattar vad dom skall göra med dom. Senast jag köpte kyckling vingar så slickade dom bara på dom, men dom vingarna var lite för stora också.

DSC00197 (3)

Ger ni rå mat till era katter? Eller tycker ni att det är dumt? personligen är jag ju övertygad om att det är det bästa för våra kära katter. Jag försöker kombinera det med Orijen och Mjau blötmat eftersom det är lite pyssel med att hel Barfa dom.  Men har äntligen  öppnat en Ica som jag åker förbi varje dag med alla möjliga billiga kycklingdelar så det kommer bli mer kött än Mjau nu. Glömde dock kolla om dom hade hjärta och lever men jag tror dom kan ta in det om det inte finns.

7 tankar om “Vart är solen??

 1. Sophia och katterna

  Mina är inte så förtjusta i rå mat, men jag har ju bara provat några gånger då och då.
  Ska kolla om dom gillar kyckling lever och hjärtan.

  Dom styckar sitt kött själv i butiken som vi handlar i så dom bör kunna fixa fram lite hjärtan och levrar…

  Dollar är ju så kräsen och kyckling går ju nästan inte alls ner, han ska ha kalkon! och nu har Pärla börjat ta efter honom också. Men i värsta fall klarar dom sig ju på Orijen och Mjau blötmat 🙂

 2. Elina

  Tuva tycker om kyckling iaf! (: Dock gillar hon om hon får ugnsstektkyckling som mamma och pappa ofta gör om helgerna. Då är det ju okryddat, men ack så aptitretande enligt lilltösen! (; Hihi. Just nu verkar hon vara allätare. ^^ Kramar!

 3. Emma.R

  Sixten brukar få råa strömmings fileér av Gammelmatte, det älskar han, även lite andra köttbitar slinker ner. Men Puma avskyr rå mat, kan äta tillagad ibland men bara i småbitar för han verkar inte tyckka om att tugga för mkt.

 4. MODEKATT

  Tack så jättemycket!

  jag har aldrig provat att ge de det, endast rökt kalkon får de men jag kanske borde prova & se om de gillar det 🙂

  Hoppas det är finare väder hos er i dag, här har det varit soligt hela tiden men väldigt blåsigt 🙁

  Kramar

 5. Martina

  Min lilla Shira slickar gärna på rå kyckling när jag inte har koll på henne. Har hört/läst att rå kyckling inte är bra för våra små vänner. Att de kan bli sjuka, precis som om vi människor äter rå kyckling.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet