Vi fick en present !

Spread the love

Jag har så söta bloggvänner 😀

Mary som driver bloggen Just in Life skulle näta in sin balkong men hade svårt att komma på hur hon skulle göra så jag hjälpte henne genom att rita upp ett förslag. Mary tyckte det var jättebra och har nu till katternas förtjusning nätat in balkongen 🙂

Som tack för min ritning så skickade hon en egenvirkad liten kattfilt som katterna kan ha i transportburen eller fönstret tex.

Här är den:

Theodore invigde filten fort 😉

Tack Mary för den söta filten 😀  !

9 tankar om “Vi fick en present !

 1. Modekatt

  Nämen gud vad gullig hon är Mary!!Filten var så söt & Theodore är fin där han ligger på filten!

  Tack för dina tips Heidi, jag vill bara att hela familjen ska leva i harmoni. Vill inte att bebis stressar Melissa & Alissa , samt så vill jag inte att de springer & busar som de gör i bebisens närhet så sovrumsdörren får vara stängt då på nätterna!

  Förresten så kommer bebisen att heta Theo(gillar din Theodores namn) i andra namn om det blir en pojke( manen får bestämma första namnet) men blir det en tjej så ska hon heta Engellina har jag bestämt!
  Massa kramar till er

  1. heidi Inläggets författare

   Ja det var jättegulligt av henne 😀

   Hoppas allt blir bra med bebis och katter, men det tror jag det blir 🙂

   Va kul att den skall få heta Theo i andra namn om det blir en pojke. Engellina är ju ovanligt men vackert 🙂 tycker det är kul med lite ovanligare namn. Har du kommit på det själv eller hittat namnet någonstans?

   Kramar tbx

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet