Video på när Luna träffade pojkarna för första gången

Spread the love

Den 18e december hämtade vi ju hem vår lilla Luna. Vi filmade hennes första möte med pojkarna men jag har glömt att visa er men här kommer videon:

Hon har vuxit massor sen det där filmades. Nu är hon en rätt så stor tjej dock fortfarande lika söt 😉

Här är lite bilder från söndags kväll. Goooosig tjej efter helgens äventyr.

Hur reagerade era katter ni som har fler än en när ni introducerade dem för varandra?

12 tankar om “Video på när Luna träffade pojkarna för första gången

 1. Joanna

  Så söt och kaxig 🙂 massa katter det var att bekanta sig med på en gång. Önskar att katter kunde vara kattungar hela livet 😀 inte för att jag ogillar vuxna varianter men kattungar är bedårande

 2. Kaninfamiljen

  Åh så underbart söt hon är lilla gosegumman! <3

  Vår första katt (av dom vi har nu) är en omplacering och vi skaffade en 12 veckors kattunge som kompis till honom. Den tidigare familjen hade sagt att han skulle vara ensamkatt för han var rädd för andra katter. Det knäppaste jag hört, hur visste de det när kattpojken inte träffat andra katter under de första 4 åren av sitt liv? I alla fall så gick det hur bra som helst. Lite fräs från båda håll i början, men bara efter några dagar blev de bästa vänner. De har så stort utbyte av varandra, myser ihop och leker som om de varit kullbrorsor. Ett riktigt radarpar är de, våra pälsiga långsvansade älsklingar!

  När Kiddo och Nova flyttade in var de pyttesmå, runt kilot. Då var de förstås väldigt intressanta, men vi sade till katterna att vara snälla eftersom våra nya kaniner kommer bli större än dom. Idag är Kiddo och katterna hur bra vänner som helst. Kiddo har tagit efter mycket av deras kattbeteende. De hälsar som katter gör, putsar varandra, leker ihop och ligger gärna tätt tillsammans i soffan. Underbart!

 3. Frogprincess

  Det där var ju ett riktigt lugnt och städat möte jämfört med när vi kom hem med Pucko och öppnade burdörren. Han rusade ut och kastade sig lekfullt över Ronja det första han gjorde. behöver jag skriva att det inte var speciellt uppskattat och det är förs nu i helgen (efter 10 månader!!!) som de har gjort upp om rangordningen och de har börjat ”umgås”. Men då tror vi att Pucko var kring halvåret och inte kattunge och det spelade säkert in.

 4. Gunilla och Frasse

  Det är ju inte klokt så söt hon är, den lilla, lilla prinsessan…!
  Så lugnt och fint gänget hälsar henne välkommen. Undrar om Frasse skulle vara lika välvillig 🙂 Men när man ser den här videon börjar man nästan tro att det skulle fungera att skaffa en katt till…
  Som du förstår har vi inga erfarenheter i ämnet ”presentation av nykomlingar” 🙂
  Lustigt förresten, för en stund sedan lade jag in ännu en bunt bilder på Frasse som liten kattunge. Tassa in här så får du se:
  http://gunillaofrasse.allas.se/matte-minns-min-ljuva-barndom/
  Kramar och tassklappar

 5. Kaninfamiljen

  Tack för superbra tips att skriva om. Det där med varför man inte ska skaffa ett visst djur var ju jättesmart! Hoppas jag lyckas avskräcka en och annan genom att ärligt berätta även om mindre trevliga saker som kiss och bajs på fel ställe och humörsvängningar i tonåren osv. Men det finns lugnt 10 orsaker till varför man bör tänka till ordentligt innan man faller för en söt kaninunge eller kattunge för den delen.

 6. Emma

  När jag skaffade Daizy var det rätt lugnt, bara hon som fräste lite.
  Men då jag skaffade Frou-Frou, så pratade inte Daizy med mig på 3 månader, sen så fräste och morrade hon och Duchess åt Frou-Frou, tror det tog ett år för dom att helt acceptera Frou-Frou (som faktiskt är rätt gåpåig, vilket dom inte var vana vid)

 7. jenny

  Zorro adopterade Zigge medetsamma och blev som en pappa till honom när han fick träffa honom för första gången, Puma avskydde Zigge och det tog nästan ett helt år innan hon ens slutade försöka slå till honom nu kan hon med honom men hon vill inte vara så nära honom fortfarande..

 8. Maria

  Åh så himla mysigt! Och vilken super gullig video. Det var himla skoj och få se hur det gick till när gänget för första gången blev fem :D.

  Hur det gick till när de först blev introducerade här hemma.. Jo, det gick över förväntan. Visst det har ju varit lite käbbel och sådär men inget större. Jag blev så himla glad när jag fick se att det blev mer teamwork än något annat 😀

 9. Karin Kåserar

  Va fin hon är, Luna. Och guuu vad lugnt det gick till. De höde knappt på ögonbrynen. Va häftigt & va skönt.

  Ja, du vet ju redan hur det gick här :-). Men det blir bättre och bättre. Det är väl mest att Morris har ett sånt lek- och busbehov, bilket inte Snötstorm uppskattar direkt :-). Fast ibland är det faktiskt hon som ger sig på honom, men när hon tröttnar på att slåss piper hon och sticker därifrån. Så därför kan man ibland tro att det bara är han som startar det hela. Hon är smart hon. Brås på mig :-).

 10. heidi Inläggets författare

  Emma: Va jobbigt att det tog så lång tid. Men skönt att det funkar nu. Jag är så glad att våra katter har så lätt för nya katter.

  Maria: Ja det är kul att ha det på film faktiskt 🙂 brukar ta fram det då och då och titta på hur liiiten Luna var när hon flyttade hit.
  Va skönt att det ändå gick bra hos er också. Lite käbbel hör ju nästan till. Man måste ju göra upp rangen. Theodore slängde ju ner Luna på rygg rätt så hårdhänt sen för att visa att han bestämde så lite sånt var det ju här med även om det gick väldigt lugnt till förövrigt.

 11. Maria

  Förstår det, de växer ju så oerhört fort. Jag brukar försöka fota så mycket som möjligt istället av samma anledning.. 😀

  Mm, känner så jag också. Självklart måste man få tid och göra det :). Och i vissa fall behöver man påminna om vem som har störst rang och inte.. Helt naturligt.

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet