Vilken seg dag

Spread the love

Idag är det verkligen segt. Bara dimma och ingen sol gör ju att man blir jättetrött och seg. Theodore vill ut på promenad men jag vet att skulle vi gå ut skulle han vilja gå in igen efter som det är blött ute.

Har i alla fall designat och köpt nya visitkort idag. Dom blev jättetjusiga. Ni får se sen när dom kommer.

Själv har jag ont i knäet för jag sträckte till det i fredags så jag kan inte springa runt och busa med katterna lika vilt som vi brukar. Men när jag svarat på lite mail så skall jag försöka busa lite lugnt med pojkarna. Andreas är iväg och extra knäcker som tak skottare och jag tror Marwin saknar honom , han gick runt och ropade för en stund sen.

Vilket tråkigt inlägg det här blev, kreativiteten är inte på topp när det är så grått ute. Hörs kanske mer senare ikväll 😀

En tanke om “Vilken seg dag

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet