Vinnaren i tävlingen och Lunas helg!

Spread the love

Ja nu har jag äntligen utsett vinnaren i tävlingen. Svårt som vanligt för jag vill ju att ni alla skall vinna men tyvärr var det bara en som kunde vinna denna gången. Nästa tävling däremot blir det nog två vinnare eftersom vi kommer tävla ut två likadana priser 😉 vad det är får ni se om ett par dagar. I alla fall vinnaren av Da Bird och värdechecken på 50 kr blev Maine Coon uppfödaren Åsa Lindkvist. Stort grattis, hoppas dina katter får det riktigt roligt med Da Bird !  😀

Luna då, jo det gick riktigt bra för henne. Hon kom tvåa i sin klass båda dagarna 😀 Jag skulle ju åkt och kikat på utställningen men började få ont i halsen igår och sen på kvällen fick jag massa feber så idag mådde jag inte bra alls så det blev ingen utställning för mig. Men Åsa åkte hit med Luna idag efter utställningen, skönt att ha vår lilla pratkvarn hemma igen även om hon nu är ganska tyst och sover. Hon är nog trött efter helgens äventyr. Luna charmade nog dom flesta i sin väg eftersom hon är så social och mysig tjej 🙂

Seriöst mamma jag har inte tid att sitta i ditt knä jag vill leka med brorsorna!

14 tankar om “Vinnaren i tävlingen och Lunas helg!

 1. Joanna

  Visste väl att det skulle gå bra för sötisen 🙂 Men hade någon annan mutat dommarna? Hon borde kommit 1:a!!! Nåja, det gör hon säkert nästa gång. Usch vad stor hon ser ut på bilden….. och fin. Men sluta växa någongång kattskrälle hihihihihi

 2. Maria

  STORT GRATTIS till Åsa och hennes kissar som vann tävling och även ett STORT GRATTIS till ursöta lilla Luna! 😀 Jag förstår att du saknade henne när hon var borta. Det är inte lätt och sova utan sin lilla Prinsessa hemma… Skönt att allt gick bra men himla synd att du blev sjuk mitt i alltihop… Hoppas du kryar på dig så du orkar leka med dina små pälsbollar 😉

 3. Elina

  Vilken sötis hon är, er Luna!

  Min helg var jättebra i Kalmar. Jag va där o hälsade Oliver Davidsson. (: O Emma hade skött om katterna exemplariskt. Tuva va visst lite misstänksam mot Emma i rollen som mattant! (; Haha. Hon brukar ju bara komma o prata o gosa annars ju! (; (:

 4. Modekatt

  Vad kul, grattis till Åsa & även grattis till lilla Luna, det var inte illa det att komma tvåa!Men det är klart hon charmar säkert alla det där lilla busfröet!

  Hihihi, jo min man kände för första gången bebisen sparka & den sparkade varje gång han sa heavy metal trummis, hihihihi.
  Kanske blir så, vem vet?

  Nej jag blir också som en zombie utan sömn men de här dagarna nu så har jag sovit bättre men så ska vi kastrera Alissa i morgon & det känns väldigt jobbigt 🙁 , vill inte att min lilla bebis ska ha ont men det måste göras!

  Hoppas det är bättre med förkylningen/Kramis

 5. heidi Inläggets författare

  Maria:
  Ja det var tomt utan Luna, så tyst. Hihi hon är en pratkvarn. Som tur är så verkar hon fixa det fint att åka iväg så där en helg så då känns det lite lättare. Hon har sånt självförtroende och charmar typ alla i sin väg och verkar älska uppmärksamheten 🙂
  Ja det var jätte tråkigt att jag blev sjuk. Är fortfarande inte helt frisk. Hostar som tusan men som tur är så är Andreas på väg hem med hostmedicin till mig.

 6. Maria

  Hihi.. hon låter lite som min lilla prinsessa.. Dock är min lilla tjej väldans blyg i början men när hon väl känner sig tryggare så pratar hon gärna mycket och vill vara med på nästan allt som sker. Skulle vara kul och veta vad de pratar om ibland, kanske beklagar de sig över oss ;). Min lilla tjej är otäckt nog lik mig, jag är nämligen likadan.. Blyg och sedan.. Kaboom! Tror det var meningen att hon skulle hamna här hos oss :D.

  Himla glad att allt gick bra för lilla Luna under sin helg borta. Hon verkar vara en positivt självsäker liten tös 😀

  Hoppas det går över snart så du kan få komma igång och kunna njuta av att ha din lilla tös hemma igen, ännu mer. *Håller både tummarna och tassarna* för dig 🙂

 7. Åsa Lindkvist

  Hej,
  har äntligen fått hem Da Birden (som åkt runt halva landet! ;), och testat den! Precis som jag trodde så ÄLSKADE Tussilago den, och till min förvåning även Saphira som sällan brukar nedlåta sej till att leka! 🙂
  Tiger höll sej på avstånd, han har ju tillgång till riktig fågeljakt ute, så han kanske avsöljar att det bara är ett skämt..??
  Tusen tack än en gång! 🙂

 8. heidi Inläggets författare

  Hej Åsa,
  Haha ja den tog ju en liten sväng runt i landet 😉 men skönt att du fått den nu 😀
  Va roligt att katterna tyckte om den så mycket! Hihi ja du får säga till Tiger att hålla tyst inför de andra katterna 😉 Varsågod, härligt med glad vinnare och glada katter 😀

Kommentera

Hoppa till verktygsfältet